ΓΙΑΤΙ VEGAN!! Εξελίσσομαι σημαίνει ότι παύω να είμαι παγιδευμένος στο κυρίαρχο ρ…

ΓΙΑΤΙ VEGAN!!
Εξελίσσομαι σημαίνει ότι παύω να είμαι παγιδευμένος στο κυρίαρχο ρεύμα και κάνω την πιο επαναστατική πράξη που αυτό προσπαθεί να αποτρέψει με κάθε τρόπο και μέσο: αντιμετωπίζω την ζωή ως ζωή και επανευθυγραμμίζομαι με την αξία της περιεκτικής δικαιοσύνης για όλους.

Γιατί μόλις αποκατασταθεί η αξία της ζωής και αυτή αντιμετωπίζεται με δικαιοσύνη, αναιρείται αυτόματα όλο το αυθαίρετο πλέγμα αντιλήψεων που στήριζε την καταπίεση και την κακοποίηση της ζωής και το κυρίαρχο ρεύμα έχει τελειώσει.

Το κάλεσμα της συγκυρίας λοιπόν είναι, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα του σώματός μας και του οικοσυστήματος που φιλοξενούμαστε και ζούμε αλλά και τις συνέπειες της τρέχουσας διατροφής μας, να εξελιχθούμε και να ενταχθούμε σε ένα νέο ρεύμα που ήδη διαμορφώνεται και να το κάνουμε κυρίαρχο.
Αυτό το νέο ρεύμα της εξέλιξης λέγεται veganism και είναι η γέφυρα που μας ενώνει με την κουλτούρα του σεβασμού της ζωής, τη μόνη που αρμόζει στον πλανήτη της ζωής.

Το κάλεσμα του veganism είναι η μεγάλη προσδοκία και η μεγάλη ελπίδα και γι αυτό σήμερα ακούγεται από όλο και περισσότερες φωνές. O veganism είναι πραγματικά η μόνη ελπίδα για το μέλλον του κόσμου μας.