***************************************************** VEGAN διατροφή για ΑΠΩΛΕΙΑ…

*****************************************************
VEGAN διατροφή για ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Μέχρι τώρα μπορεί να έχετε ακούσει για το με πόσο μεγάλη επιτυχία έχουν οι άνθρωποι στην απώλεια βάρους μέσω της βίγκαν διατροφής.

Αλλά η επιτυχία αυτή ισχύει πραγματικά σε μακροπρόθεσμη βάση; Υπάρχουν Οποιαδήποτε "μυστικά" που πρέπει να ξέρετε για να μην χάσετε μόνο το περιττό βάρος, αλλά και να διατηρήσετε επίσης και τα αποτελέσματα ; Υπάρχουν παγίδες ή προκλήσεις στο που πρέπει να κοιτάξει κανείς ;

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά μπορεί να σας εκπλήξουν!

Ας αρχίσουμε με τα προφανή πράγματα πρώτα ...
Γιατί μια βίγκαν διατροφή απώλειας βάρους θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος;

Πρώτον και κύριον, όταν οι άνθρωποι γίνονται βίγκαν έχουν την τάση να χάνουν βάρος κατευθείαν με την έναρξη της αλλαγής αυτής . Γιατί συμβαίνει αυτό;

Μία λέξη: ΙΝΕΣ.

Όταν τρώτε πλούσια σε φυτικές ίνες τρόφιμα, αυτές οι ίνες σαρώνουν μέσω των εντέρων σας και να ωθούν τα σκατά σας κυριολεκτικά έξω (με το συμπάθειο κιόλας). Δίνοντας στο σώμα σας μια σταθερή παροχή ινών θα καταφέρετε να έχετε πάντα καθαρούς τους σωλήνες σας.

Και σε περίπτωση που κάθεστε και σκέφτεστε, "Αααααα! Κατάλαβα! ΙΝΕΣ! Θα συνεχίζω απλά να τρώω το συμβατικό μου κρέας και τις πατάτες μου και θα πίνω και ένα ποτήρι ίνες μία φορά την ημέρα!"
Συγγνώμη, γλυκές μου, αλλά αυτό δεν θα σας σώσει επειδή θα γεμίζετε ακόμα τον εαυτό σας με αυτά τα τρόφιμα που προκαλούν το πρόβλημα σας. Τα ζωικά προϊόντα περιέχουν ΜΗΔΕΝ ίνες. Και ναι, αυτό σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει και με όλα τα ζωικά προϊόντα όπως το κόκκινο κρέας, το κοτόπουλο, η γαλοπούλα, το ψάρι, τα αυγά, το γάλα, το τυρί - καλά, πιάσατε το νόημα. Όσο συνεχίζετε να τρώτε αυτά τα τρόφιμα, θα σας είναι δύσκολο να χάσετε βάρος.

Φυσικά, μπορείτε να μεταβείτε σε μια διατροφή και να εξαλείψετε ορισμένες προβληματικές τροφές για λίγο. Οι άνθρωποι το κάνουν αυτό όόόόλη την ώρα για να χάνουν βάρος. Αλλά τελικά θα προσθέσετε αυτά τα τρόφιμα πίσω στη διατροφή σας και το βάρος θα έρθει αμέσως πίσω σε εσάς.

Τότε, μια μέρα θα συνειδητοποιήσετε ότι τα παντελόνια σας γίνονται όλο και πιο σφιχτά πάνω σας και νιώθετε αηδία για τον εαυτό σας. Έτσι, αν πάτε σε μια άλλη δίαιτα. Ναι, είναι εντελώς παράλογο, αλλά το κάνετε έτσι κι αλλιώς!

ΓΙΑΤΙ;

Γιατί δεν έχετε ιδέα τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε!

Η βίγκαν διατροφή είναι ΕΎΚΟΛΗ! Αλλάζει όλη σας την καθημερινότητα και ΔΟΥΛΕΎΕΙ! Δεν χάνετε απλά κιλά, αλλά βλέπετε και την υγεία σας να βελτιώνεται!

Δεν είναι αρκετό να κάνει κανείς μόνο μια χορτοφαγική διατροφή για αδυνάτισμα;

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να γίνουν για χορτοφάγοι. Οι χορτοφάγοι απλά σταματούν την κατανάλωση "κρέατος" και να συνεχίσει να τρώνε αυγά και να χρησιμοποιούν γαλακτοκομικά προϊόντα (γάλα, τυρί, γιαούρτι).

Ενώ αυτό είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση (και αρκετά αξιέπαινο!), ορισμένοι από τους μεγαλύτερους ενόχους για την αύξηση του σωματικού βάρους είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Σκεφτείτε το, αν το αγελαδινό γάλα χρησιμοποιείται για να αναπτυχθεί μια αγελάδα σε ένα τέτοιο τεράστιο μέγεθος, δεν νομίζετε ότι θα μπορούσε (απλώς θα μπορούσε!) να σας προκαλέσει κι εσάς μεγάλη αυξηση; Θέλω να πω, γιατί το γάλα από μία αγελάδα έχουν διαφορετική επίδραση σε σας;

Και το τυρί είναι απλά συγκεντρωμένο αγελαδινό γάλα. Θεέ και κύριε - μιλάμε για το χειρότερο φαγητό που μπορείτε ενδεχομένως να φάτε για να χάσετε βάρος!

Η μετάβαση στη χορτοφαγία είναι μια καλή ιδέα, αλλά για τα καλύτερα αποτελέσματα απώλειας βάρους σας προτείνουμε μετάβαση από μια χορτοφαγική σε μια vegan διατροφή.

Facebook .com/vegansgreece/photos/a.1640714812822699.1073741828.1640698372824343/1656806771213503/?type=1&relevant_count=1" id="" title="" onclick="" style=""></a><br/>					</div><!-- .entry-content -->
		
		<footer class= This entry was posted in ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ on by .