ΓΣΕΕ-έρευνα: 7 στους 10 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα αναγκάστηκαν να περιορίσουν τις δαπάνες διατροφής

Το 71% των εργαζομένων ιδιωτικού τομέα δηλώνει ότι έχει οδηγηθεί σε περιορισμό δαπανών για βασικά αγαθά διατροφής, ενώ το 80% δηλώνει ότι δεν έχει αύξηση στον μισθό του εντός του 2022. Αυτά προκύπουν, μεταξύ άλλων, από τα αποτελέσματα έρευνας που διενήργησαν η ΓΣΕΕ και το Ινστιτούτο Εργασίας, σε συνεργασία με την Alco, για τις επιπτώσεις της ακρίβειας στο βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων και στη μείωση της κατανάλωσης βασικών ειδών διατροφής.