Τραγανό πακέτο με φέτα και σάλτσα μελιού

Προετοιμασία: 10΄, Τηγάνισμα: 15΄ Υλικά (για 4 μερίδες) 4 κομμάτια φέτα   4 φύλλα κρούστας σπορέλαιο, για τηγάνισμα 4 κουτ. σούπας μέλι 1 κουτ. σούπας ξύδι σουσάμι, για πασπάλισμα ΔιαδικασίαΚόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση και βάζουμε το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο. Βάζουμε στη μέση κάθε διπλού φύλλου από 1 κομμάτι φέτα.Διπλώνουμε το διπλό φύλλο σαν φάκελο, κλείνοντας μέσα καλά τη φέτα.Ρίχνουμε μπόλικο σπορέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι και το τοποθετούμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.Οταν ζεσταθεί πολύ καλά, τηγανίζουμε ένα-ένα τα πακέτα μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές.Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν από το πολύ λάδι.Ανακατεύουμε το μέλι με το ξύδι και περιχύνουμε τα πακέτα. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και σερβίρουμε. Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.grLet's block ads! (Why?)