Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Ταινίες από διάφορες χώρες του κόσμου κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες. Την κινηματογραφική εβδομάδα συμπληρώνουν ένα animation καθώς και η επανέκδοση ενός κλασικού ιταλικού φιλμ του '52 με την υπογραφή του Ρομπέρτο Ροσελίνι.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Δίδυμοι Θρύλοι»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Μπράιαν Χέλγκελαντ με τους: Τομ Χάρντι, Έμιλι Μπράουνινγκ, Πολ Μπέτανι, Ντέιβιντ Θιούλις, Τάρον Έγκερτον

Η ιστορία των Ρέτζι και Ρόνι Κρέι, δίδυμων αδελφών οι οποίοι ξεκίνησαν από ιδιοκτήτες ενός νυχτερινού κλαμπ και εξελίχθηκαν σε αφεντικά του οργανωμένου εγκλήματος στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’60.

«Η Μυστική Λέσχη»

Χιλιανή ταινία, σκηνοθεσία Πάμπλο Λαραΐν με τους: Αλφρέντο Κάστρο, Ρομπέρτο Φαρίας, Χοσέ Σόζα

Μια ομάδα καθολικών ιερέων που έχουν κατηγορηθεί για διαφόρων ειδών αξιόποινες πράξεις ζει σε μια απομονωμένη «λέσχη» μιας παραθαλάσσιας χιλιανής πόλης. Όταν, όμως, ένα σκάνδαλο το οποίο έχει να κάνει με το παρελθόν ενός ιερέα ξεσπά, ένας ιησουίτης ψυχαναλυτής-διαχειριστής κρίσεων αποστέλλεται από τις εκκλησιαστικές αρχές για να διευθετήσει την υπόθεση.

«Μου Λείπεις Ήδη»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κάθριν Χάρντγουικ με τους: Τόνι Κολέτ, Ντρου Μπάριμορ, Ντόμινικ Κούπερ, Πάντι Κονσιντάιν

Οι Μίλι και Τζες είναι αχώριστες φίλες από παιδιά. Όταν όμως η πρώτη αρρωστήσει από καρκίνο και λίγο αργότερα η δεύτερη μείνει έγκυος, η φιλία τους θα δοκιμαστεί σκληρά.

«Μαργκερίτ»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ξαβιέ Τζιανολί με τους: Κατρίν Φρο, Αντρέ Μαρσόν, Μισέλ Φο

Στο Παρίσι της δεκαετίας του 1920 η Μαργκερίτ Ντιμόν είναι μια παθιασμένη με το λυρικό τραγούδι βαρόνη, η οποία, εντελώς παράφωνα, διασκεδάζει περιστασιακά τους πλούσιους φίλους της. Κανείς δεν τολμά να της πει την αλήθεια, μέχρι που εκείνη αποφασίζει να δώσει ρεσιτάλ μπροστά σε αληθινό ακροατήριο.

«Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η Ταινία»

Aμερικανική animation, σκηνοθεσία Στιβ Μαρτίνο

Ο ατζαμής και συνεσταλμένος Τσάρλι Μπράουν ερωτεύεται τη Μικρή Κοκκινομάλλα, το καινούργιο κορίτσι στην τάξη του. Με τη βοήθεια του πιστού σκύλου του Σνούπι προσπαθεί να βρει τρόπο να την πλησιάσει, αλλά αποτυγχάνει σε ό,τι και να δοκιμάσει.

«Ευρώπη '51»

Ιταλική ταινία του '52, σκηνοθεσία Ρομπέρτο Ροσελίνι με τους: Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Τζουλιέτα Μασίνα, Αλεξάντερ Νοξ

Μετά το θάνατο του μικρού γιου της, η Ιρένε Τζέραρντ, σύζυγος Αμερικανού επιχειρηματία στη Ρώμη, κυριεύεται από τύψεις και αφιερώνεται στον αγώνα ανακούφισης των φτωχών. Αυτό όμως την αποξενώνει από τους δικούς της, οι οποίοι έχουν να σκεφτούν το κοινωνικό κόστος.