Η απάντηση της Γεροβασίλη για το 2ο εξώδικο του Μουσουρούλη


«Ο κος Μουσουρούλης επανέρχεται παρά την από τη 10η Οκτωβρίου, διευκρινιστική, δημόσια δήλωσή μου. Επαναλαμβάνω ότι τα όσα ανέφερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ δεν αφορούσαν τον ίδιο, ούτε υπήρχε πρόθεση να θιγεί η τιμή και η αξιοπρέπειά του», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της για τη 2η εξώδικη διαμαρτυρία του κ. Μουσουρούλη σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ κατά την προεκλογική περίοδο.

«Σε αντίθεση με την 1η εξώδικη διαμαρτυρία όπου εξαπέλυσε επίθεση στο πρόσωπό μου, με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι, στη 2η εξώδικη διαμαρτυρία του, ο κος Μουσουρούλης αναφέρεται στην "ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης στην πολιτική λειτουργία" και στην "ανόρθωση του κύρους της πολιτικής" ως προϋποθέσεις για την έξοδο από τη μεγάλη οικονομική κρίση», αναφέρει η κ. Γεροβασίλη και προσθέτει:

«Σε αυτήν τη διαπίστωση, θα προσθέσω ως προϋπόθεση για την ανόρθωση του κύρους της πολιτικής, και την υπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. Αυτή, άλλωστε, ήταν και η πολιτική ουσία της παρέμβασής μου».

Facebook -like no-print">

Κάντε Like το newsbeast.gr