Σκουρλέτης σε Βούλτεψη: Κάνετε σαν να έχετε πάθει ερωτική απογοήτευση

Σε έντονους τόνους ήταν η τοποθέτηση του Πάνου Σκουρλέτη στη Βουλή, που ακολούθησε της ομιλίας του πρόεδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη. Κατηγόρησε τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και τη Νέα Δημοκρατία. Απευθυνόμενος, μάλιστα, προς τη βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη της είπε ότι έχει πάθει... ερωτική απογοήτευση.

«Κυρία Βούλτεψη, μου θυμίζετε εκείνον εκείνον ή εκείνη που έχει πάθει ερωτική απογοήτευση, λέγατε ψηφίστε κάτι για να σωθεί η χώρα και τώρα τα παίρνετε πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

Παράλληλα, τόνισε ότι «είναι απορίας άξιο πως τα δύο μεγάλα κόμματα που τόσα χρόνια συμπλήρωνε το ένα το άλλο και μετά την τόση μεγάλη ζημιά που έχετε υποστεί δεν έχετε κάνει αυτοκριτική που φτάσατε στην αντιπολίτευση» και πρόσθεσε «κοιτάξετε ποιοι κάνουν κριτική. Αυτοί που καταλήστεψαν τα ταμεία, αυτοί που κατέβασαν τς συντάξεις και τον κατώτατο μισθό, που έφεραν τις ομαδικές απολύσεις».

Ο υπουργός Ενέργειας υποστήριξε ότι «υπάρχουν συμφέροντα που τα εξυπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές, εμείς είμαστε ταγμένοι με τους εργαζόμενους. Θα προτιμούσα αυτά τα χαμόγελα και τις παρεμβολές αν τις κάνατε αν καταθέτατε τις δικές σας προτάσεις και δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα». Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε λέγοντας ότι «εμείς είχαμε το δημοκρατικό σθένος να καλέσουμε τον κόσμο να τον ρωτήσουμε, εσείς κρυφτήκατε».

«Εμείς γνωρίζουμε ότι ο δρόμος αυτός που επιλέξαμε είναι δύσκολος αλλά όχι της φυγής, είναι της πάλης. Δεν θα φύγουμε από τις αρχές της Αριστεράς, της εργασίας», κατέληξε ο υπουργός.