Ενημέρωση από τα χθεσινά γεγονότα στην Πάτρα Χθες το βράδι γύρω στις 10, ομάδα…

Ενημέρωση από τα χθεσινά γεγονότα στην Πάτρα

Χθες το βράδι γύρω στις 10, ομάδα τραμπούκων επιτέθηκε με πέτρες στον αυτδιαχειριζόμενο χώρο Επί τα Πρόσω στην Πάτρα. Οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες που πραγματοποιούσαν συνέλευση εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του χώρου βγήκαν έξω και αντιμετώπισαν συντεταγμένα τους τραμπούκους, οι οποίοι τράπηκαν σε άτακτη φυγή. Στο χώρο του στεκιού έσπευσαν άμεσα δεκάδες αλληλέγγυοι σύντροφοι και συντρόφισσες, αλλά και άλλοι αγωνιστές, γείτονες και φίλοι δείχνοντας στην πράξη πως η αλληλεγγύη και η αποφασιστικότητα τσακίζει στο δρόμο την τρομοκρατία των τραμπούκων, από όπου κι αν προέρχονται.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στη γειτονιά και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου (Δικαστήρια-Ρήγα Φεραίου-Παντανάσσης) με τη συμμετοχή 150 και παραπάνω ατόμων.

Θα πρέπει να γίνει σαφές στους τραμπούκους κάθε λογής πως, παρά τις ψευδαισθήσεις που τρέφουν, ο αγώνας για την Αναρχία είναι διαρκής και ανυποχώρητος. Δεν έχει λυγίσει και δεν έχει τρομοκρατηθεί εδώ και δεκάδες χρόνια μπροστά στις ανηλεείς επιθέσεις του Κράτους και της καταστολής. Δεν θα φοβηθεί τώρα μια δράκα χουλιγκάνων. Θα περάσει από πάνω τους.

"Το πάθος μας είναι ορμητικό ποτάμι
Και σε καιρούς ξηρασίας η δέσμευσή μας παλεύει με την έρημο
Κι ως τώρα νικά κάθε φορά...."

αναρχικοί σύντροφοι που συμμετείχαν στην χθεσινοβραδινή ομάδα περιφρούρησης του Επί τα Πρόσω

μαυροκόκκινη πολιτοφυλακή περιοχής Παντάνασσας

ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ, ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Υ.Γ. Θα ακολουθήσει αναλυτική τοποθέτηση του στεκιού πάνω στα γεγονότα

Facebook .com/l.php?u=https%3A%2F%2Fathens.indymedia.org%2Fpost%2F1543464%2F&h=yAQFFqmx5&s=1" rel="nofollow nofollow" onmouseover="LinkshimAsyncLink.swap(this, "https://athens.indymedia.org/post/1543464/");" onclick="LinkshimAsyncLink.swap(this, "https://www.Facebook .com/l.php?u=httpsu00253Au00252Fu00252Fathens.indymedia.orgu00252Fpostu00252F1543464u00252F&h=yAQFFqmx5&s=1");">https://athens.indymedia.org/post/1543464/