Χτύπησαν αλύπητα σκύλο μέχρι θανάτου στους Γοριανάδες Καρπενησίου Στις 15 Φεβρ…

Χτύπησαν αλύπητα σκύλο μέχρι θανάτου στους Γοριανάδες Καρπενησίου

Στις 15 Φεβρουαρίου 2015 άγνωστοι εισέβαλαν στην αυλή κατοικίας στο χωριό Γοριανάδες Καρπενησίου και ξυλοκόπησαν άγρια με αμβλύ αντικείμενο τον σκύλο της οικογένειας, που εκείνη την ώρα ήταν δεμένος. Το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό κατήγγειλε ο κηδεμόνας του άτυχου σκύλου Νικόλαος Φωτεινός στην ενημερωτική ιστοσελίδα «Ευρυτανικά Νέα», η όποια και έφερε το θέμα στη δημοσιότητα.

Παρά τις προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή στις 23 Φεβρουαρίου ο σκυλάκος υπέκυψε στα τραύματα του που έφερε κυρίως στο κεφάλι. Ο κ. Φωτεινός κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει να κατονομάσει τον ή τους δράστες που αφαίρεσαν τόσο βίαια τη ζωή του σκύλου του.

Αναλυτικά η καταγγελία

«Δεχτήκαμε απίστευτη βαρβαρότητα και μεγάλη απογοήτευση από το χωριό που μεγάλωσαν τα παιδιά μας σαν να ήταν το δικό μας χωριό, από έναν ή περισσότερους δράστες που χτύπησαν αλύπητα το μόλις 7 μηνών σκυλί μας. Και δεν είμαστε οι μόνοι. Συνεχώς χάνονται ή βασανίζονται τα κατοικίδια των οικογενειών που μένουν ή κάνουν διακοπές εκεί. Σας παρακαλούμε να κάνετε κάτι για να σταματήσει το κακό.

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 μεταξύ 8.00 και 15.00 σημειώθηκε το εξής απάνθρωπο περιστατικό στους Γοργιανάδες Καρπενησίου (συγκρότημα Σουλιώτη): Στην αυλή ιδιόκτητης κατοικίας της οικογένειας Νικολάου Φωτεινού, όπου βρισκόταν δεμένος ο σκύλος της, ξυλοκοπήθηκε άγρια με αμβλύ αντικείμενο από έναν ή περισσότερους δράστες.

Μετά από τιτάνιες προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, το αποτέλεσμα ήταν ο σκύλος να υποκύψει στα τραύματα που έφερε κυρίως στο κεφάλι, μετά από μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την Καθαρά Δευτέρα, αφήνοντας απαρηγόρητους τους ιδιοκτήτες του.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό ή και τον ή τους δράστες να επικοινωνήσει με την αστυνομία Καρπενησίου στην οποία έχει υποβληθεί μήνυση ή με τον κύριο Νικόλαο Φωτεινό στο τηλέφωνο 6977232442.

Δεδομένου ότι το Καρπενήσι αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό, γεγονότα όπως αυτό λειτουργούν αρνητικά για τη φήμη της περιοχής και ταυτόχρονα απαξιωτικά για την ποιότητα των κατοίκων της.

Ελπίζουμε σε οριστική επίλυση του προβλήματος των κρουσμάτων που κατά καιρούς παρουσιάζονται και έχουν ως στόχο την εξόντωση των κατοικίδιων ζώων των οικογενειών της περιοχής».

Facebook .com/istoriesadespoton.gr/photos/a.772278976170218.1073741828.771883046209811/878510185547096/?type=1&relevant_count=1" id="" title="" onclick="" style=""></a><br/>					</div><!-- .entry-content -->
		
		<footer class= This entry was posted in ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ on by .