FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN—– MAX, ΕΝΑΣ …

Facebook .com/profile.php?id=100001937290576" >http://graph.Facebook .com/100001937290576/picture" width="50" height="50
Facebook .com/profile.php?id=100001937290576" >Maria Orfanakou 8:15pm Jan 16
FOR ENGLISH PLEASE SCROLL DOWN-----
MAX, ΕΝΑΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑΚΟΣ
06-01-15 Ο Μαx είναι ένας απίστευτα φιλικός λυκοσκυλάκος που είχε την ατυχία να εγκαταλειφτεί στην Νέα Παραλία της Θες/νίκης όταν πέθανε ο άνθρωπος του..
Το περασμένο καλοκαίρι όταν μάθαμε την ιστορία του αποφασίσαμε να τον πάρουμε στο Καταφύγιο για να είναι ασφαλής μέχρι να βρει τη δική του οικογένεια..
Τον αναζητούσαμε μήνες μέχρι που τον εντόπισε η φίλη μας Μαρία ( Maria Orfanakou) τον Νοέμβριο στη Σίνδο και με τη βοήθεια της ο ταλαιπωρημένος αυτός κούκλος ήρθε κοντά μας τον περασμένο Δεκέμβριο.Είναι πολύ φιλικός με όλα τα σκυλιά αρσενικά και θηλυκά, συμπαθεί τις γάτες και λατρεύει τα παιδιά heart emoticon heart emoticon heart emoticon Τρελαίνεται να βγαίνει βόλτες , είναι μαθημένος με λουρί και δεν λερώνει μέσα στο σπίτι smile emoticonΤο όμορφο αυτό αγόρι δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας κερδίσει με την άψογη συμπεριφορά του και τον υπέροχο χαρακτήρα του heart emoticon heart emoticon heart emoticon Είναι περίπου 2 ετών, υγιέστατος, εμβολιασμένος και σύντομα θα στειρωθεί για να δοθεί προς υιοθεσία.Ευχαριστούμε θερμά τη φίλη μας Maria Orfanakou που είναι ο φύλακας άγγελος του κούκλου μας και ανέλαβε τα ιατρικά έξοδα των εξετάσεων και της στείρωσης του. Αν θέλετε λοιπόν να του χαρίσετε το δικό του παντοτινό σπιτάκι και να τον κάνετε μέλος της οικογένειας σας, και αυτός με την σειρά του να σας αφοσιωθεί για όλη του τη ζωή δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με:
Mail επικοινωνίας : [email protected]
Τηλ/νο επικοινωνίας
6946724627 (Μεσημεριανές ώρες 12:00 - 16:00) Ελισσάβετ
CHIP NUMBER 941000016719680
Καταφύγιο Ζώων - Animal Refuge
Ζωοφιλικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα - Non-profit Animal Welfare
Υ.Γ.Δίνετε για υιοθεσία σε φιλόζωους που θα τον έχουν σαν μέλος της οικογένειας τους, με διαβίωση εντος σπιτιού και δεν δίνετε για φύλακας σε σπίτια με μόνιμη διαβίωση σε κήπο, η για φύλακας σε εξοχικά, οικόπεδα, επιχειρήσεις, εργοστάσια κ.λ.π.
MAX AN ADORABLE HOMELESS GERMAN SHEPERD
Max is an incredibly friendly german shepherd who had the misfortune to be abandoned in the New Beach of Thessaloniki after his owner passed away.
Last summer when we heard his story we decided to take him to the shelter to be safe until he finds his own family..
We were looking for him for months until our friend Maria (Maria Orfanakou) spotted him in November in Sindos and finally last December with her help this adorable dog came to us.
He is very friendly with all dogs male and female, he likes cats and loves children.
He loves going for walks and he is well known of the leash. Also he is not using the house as his personal toilet
There is absolutely no way this little beauty not to win you with his impeccable behavior and his wonderful character
He is about 2 years old, healthy, vaccinated and he will soon be neutered to be given for adoption.
We would like to thank our friend Maria Orfanakou who paid for all medical expenses of Max.
So if you want to give to Max his own eternal house and make him a member of your family, and in return to have a devoted friend for the rest of his life all you have to do is contact us.Contact info:[email protected] Or call6946724627 between 12:00 - 16:00 ask for Elisavet Animal Refuge
Non-profit Animal Welfare