Ενώ εκπομπές στην ίδια την κρατική τηλεόραση της Γερμανίας αποδομούν τα απλοϊκά…

Ενώ εκπομπές στην ίδια την κρατική τηλεόραση της Γερμανίας αποδομούν τα απλοϊκά και σαθρά επιχειρήματα Ευρωπαίων νεοφιλελεύθερων και ελληνικής αστικής ελίτ για την ελληνική κρίση χρέους, ο Λάτσης επιστρατεύει τους υπαλλήλους του για να προβάλλουν σκετσάκια που θα έκαναν έναν Πάγκαλο να κάνει... κοιλιακούς από τα γέλια.

Η Ράδιο-Αρβύλλα του γυμνασιακού χαβαλέ φτύνει στα μούτρα τα θύματα της ανθρωπιστικής κρίσης και των χιλιάδων αυτοκτονιών, ταυτίζοντάς τα με τα κομματόσκυλα και τους σημιτανθρώπους του εγχώριου ευρωλιγουρισμού (οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν στο απυρόβλητο ακόμα και επί "κυβέρνησης της Αριστεράς").

Οι τάχα μου "αντισυστημικοί" κλόουν δεν έφτιαξαν ποτέ σατιρικό βιντεάκι για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ TV, που μόνο για τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων κατά τα έτη 2011-2014 χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο ποσό που ανέρχεται στα 6.498.082 ευρώ.
Και φυσικά ο Σερβετάς δεν πρωταγωνίστησε ποτέ σε σκετς υποδυόμενος τον τζαμπατζή Κυριακού ή τον γιο του να διαπραγματεύεται ευνοϊκή ρύθμιση αποπληρωμής των χρεών του ΑΝΤ1 προς τις τράπεζες για τα δάνεια άνω των 170 εκατομμυρίων ευρώ που έχει λάβει.

{SFY}

Facebook .com/freskanea/videos/831203516971284/" id="" title="" onclick="" style="">Facebook .com/freskanea/videos/831203516971284/" id="" style="">

Οι Ράδιο Αρβύλα, αποχαιρέτισαν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με ένα σπουδαίο video που χλευάζει το φεστιβάλ νεοελληνικής μαγκιάς που παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια. Χωρίς άλλο σχόλιο: