Ενα καλό ελαιόλαδο θέλει τον χρόνο του να βρει τον δρόμο του αλλά και να το βρού…

Ενα καλό ελαιόλαδο θέλει τον χρόνο του να βρει τον δρόμο του αλλά και να το βρούν και οι άλλοι μέσα από τον σκληρό ανταγωνισμό που υπάρχει ...
Εδώ στο φημισμένο εστιατόριο Art Deco στην Λουκέρνη - Ελβετία όπου ένας πελάτης έχασε τελείως τα μαλλιά του βλέποντας μιά φιάλη ελαιολάδου Pelion από ποικιλία Αμφίσσης να ανταγωνίζεται γνωστά super ελαιόλαδα Ιταλών και Ισπανών !!

Facebook .com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.oliveoilmaster.ch%2F2015%2F06%2F03%2Fphilipp-tresch-das-muss-man-erlebt-haben%2F&h=QAQEoutBY&s=1" rel="nofollow nofollow" onmouseover="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://www.oliveoilmaster.ch/2015/06/03/philipp-tresch-das-muss-man-erlebt-haben/");" onclick="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://l.Facebook .com/l.php?u=httpu00253Au00252Fu00252Fwww.oliveoilmaster.chu00252F2015u00252F06u00252F03u00252Fphilipp-tresch-das-muss-man-erlebt-habenu00252F&h=QAQEoutBY&s=1");">http://www.oliveoilmaster.ch/2015/06/03/philipp-tresch-das-muss-man-erlebt-haben/

Facebook .com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.oliveoilmaster.ch%2F2015%2F06%2F03%2Fphilipp-tresch-das-muss-man-erlebt-haben%2F&h=8AQF4QC_m&s=1" id="" title="" onclick="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://l.Facebook .com/l.php?u=httpu00253Au00252Fu00252Fwww.oliveoilmaster.chu00252F2015u00252F06u00252F03u00252Fphilipp-tresch-das-muss-man-erlebt-habenu00252F&h=8AQF4QC_m&s=1");" style="" rel="nofollow" onmouseover="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://www.oliveoilmaster.ch/2015/06/03/philipp-tresch-das-muss-man-erlebt-haben/");"></a><br/><a href=Facebook .com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.oliveoilmaster.ch%2F2015%2F06%2F03%2Fphilipp-tresch-das-muss-man-erlebt-haben%2F&h=MAQFxI1zP&s=1" id="" onclick="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://l.Facebook .com/l.php?u=httpu00253Au00252Fu00252Fwww.oliveoilmaster.chu00252F2015u00252F06u00252F03u00252Fphilipp-tresch-das-muss-man-erlebt-habenu00252F&h=MAQFxI1zP&s=1");" style="" rel="nofollow" onmouseover="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://www.oliveoilmaster.ch/2015/06/03/philipp-tresch-das-muss-man-erlebt-haben/");">Philipp Tresch: "Das muss man erlebt haben!"
www.oliveoilmaster.ch
Philipp Tresch, ehemaliger Privatkoch für den Sugar King of Africa sagt über die gelungene Kombination von Black Angus mit einem der weltbesten Olivenöle Fonte di Foiano Frantoio: "Stell dir vor, du stirbst und hast das da noch nie probiert. Ein verschwendetes Leben."