Провокация! Провокация! ΣΥΡΙΖΑίοι, αυξήστε τις δόσεις παραισθησιογόνων στο σανό…

Провокация! Провокация!

ΣΥΡΙΖΑίοι, αυξήστε τις δόσεις παραισθησιογόνων στο σανό που τους ταΐζετε γιατί τοιυς βλέπω ανήσυχους. Θα σας φάνε ζωντανούς. Φοβούνται λέει. Ανησυχούν... ΚΚ2

"Ομολογία χρεοκοπίας της χώρας και ο Τσίπρας μπορεί πλέον να καυχάται ότι είναι ο νέος Χαρίλαος Τρικούπης. Μπορεί ο Γ. Παπανδρέου να ήθελε να κάνει την Ελλάδα... Δανία του Νότου και να μην το κατάφερε. Αλλά ο Τσίπρας κατάφερε να κάνει την Ελλάδα... Ζάμπια, μια αφρικανική χώρα η οποία δεν μπορεί να καταβάλει τα λεφτά στους δανειστές.

Η ακόμη μεγαλύτερη ντροπή που διαρρέεται είναι άλλη: Ότι το ελληνικό αίτημα που έφτασε στην έδρα του ΔΝΤ δεν το παρέλαβε κανείς και δεν μπορούσε να το υποστηρίξει από ελληνικής πλευράς. Διότι ο κ. Κατσάμπας, εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ έφυγε πριν μερικές ημέρες αφού έληξε η θητεία του. Θα πήγαινε η Παναρίτη αλλά όλοι ξέρουμε τι έχει συμβεί.

Να πούμε ότι αυτό που κατάφερε ο Τσίπρας είναι γνωστό ως «μοντέλο Ζάμπια» αφού πριν 30 χρόνια κάτι ανάλογο είχε κάνει και το αφρικανικό κράτος με τις δόσεις του δανείου που όφειλε στο ΔΝΤ. "

Facebook .com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.antinews.gr%2FOIKONOMIA%2Fo-tsipras-xreokopise-kai-episimos-ti-xora%2F&h=UAQHXYvUJ&s=1" id="" title="" onclick="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://l.Facebook .com/l.php?u=httpu00253Au00252Fu00252Fwww.antinews.gru00252FOIKONOMIAu00252Fo-tsipras-xreokopise-kai-episimos-ti-xorau00252F&h=UAQHXYvUJ&s=1");" style="" rel="nofollow" onmouseover="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://www.antinews.gr/OIKONOMIA/o-tsipras-xreokopise-kai-episimos-ti-xora/");"></a><br/><a href=Facebook .com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.antinews.gr%2FOIKONOMIA%2Fo-tsipras-xreokopise-kai-episimos-ti-xora%2F&h=jAQEn6hq7&s=1" id="" onclick="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://l.Facebook .com/l.php?u=httpu00253Au00252Fu00252Fwww.antinews.gru00252FOIKONOMIAu00252Fo-tsipras-xreokopise-kai-episimos-ti-xorau00252F&h=jAQEn6hq7&s=1");" style="" rel="nofollow" onmouseover="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://www.antinews.gr/OIKONOMIA/o-tsipras-xreokopise-kai-episimos-ti-xora/");">Ο Τσίπρας χρεοκόπησε και επισήμως τη χώρα
www.antinews.gr
Το «ατύχημα» που όλοι λέγαμε ότι θα συμβεί, έχει γίνει