Ο αγώνας μας για τις ψευτοαντικειμενικές τώρα δικαιώνεται! Χάρη στη Δράση και…

Ο αγώνας μας για τις ψευτοαντικειμενικές τώρα δικαιώνεται!

Χάρη στη Δράση και την προσφυγή που ελάχιστοι (και ο ίδιος προσωπικά), κάναμε και κερδίσαμε στο ΣτΕ, η παρανοϊκή αδικία της φορολόγησης ανύπαρκτης περιουσίας φαίνεται ότι πρόκειται μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα -εν μέρει τουλάχιστον- να αποκατασταθεί. Με την μείωση των "αντικειμενικών" αξιών η φορολογική βάση πλήθους φόρων περιουσίας θα μειωθεί, ενώ θα σταματήσει ο παράλογος αποκλεισμός ανθρώπων που ήταν σε πραγματική ένδεια από πολλά κοινωνικά επιδόματα. Όλα αυτά θα έρθουν πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Πρόκειται για μια μεγάλη πολιτική νίκη και προσωπική δικαίωση (και για μένα και για τον Τάσο Αβραντίνη που είχε την γενική νομική ευθύνη της υπόθεσης και για όλους τους άλλους που βοήθησαν στη νομική προετοιμασία και στην εκστρατεία ενημέρωσης που έκανε η Δράση). Οι ψηφοφόροι δεν μας αναγνώρισαν την προσπάθεια όταν την κάναμε και δεν ξέρω αν θα μας την αναγνωρίσουν στο μέλλον. Όμως με τις πενιχρές δυνάμεις μας, με προσωπική δαπάνη και με κάθε είδους λαϊκίστικες κατηγορίες να εκτοξεύονται εις βάρος μας, δώσαμε και κερδίσαμε μια μάχη αποκατάστασης της δικαιοσύνης και της κοινής οικονομικής και κοινωνικής λογικής. Είμαστε (και είμαι) υπερήφανοι για αυτό.
Από το FB του Προέδρου της Δράσης Θ. Σκυλακάκη

Facebook .com/l.php?u=http%3A%2F%2Fbit.ly%2F1JVoNNa&h=bAQEm5ur-&s=1" id="" title="" onclick="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://l.Facebook .com/l.php?u=httpu00253Au00252Fu00252Fbit.lyu00252F1JVoNNa&h=bAQEm5ur-&s=1");" style="" rel="nofollow" onmouseover="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://bit.ly/1JVoNNa");"></a><br/><a href=Facebook .com/l.php?u=http%3A%2F%2Fbit.ly%2F1JVoNNa&h=mAQFglKta&s=1" id="" onclick="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://l.Facebook .com/l.php?u=httpu00253Au00252Fu00252Fbit.lyu00252F1JVoNNa&h=mAQFglKta&s=1");" style="" rel="nofollow" onmouseover="LinkshimAsyncLink.swap(this, "http://bit.ly/1JVoNNa");">Βαλαβάνη: Ετοιμες σε 15 ημέρες οι νέες αντικειμενικές αξίες -Τι θα αλλάξει στον ΕΝΦΙΑ
www.iefimerida.gr
Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη υποστήριξε πως μέσα στο επόμενο 15ήμερο θα είναι έτοιμο το νομοσχέδιο με τις προτάσεις του ΣτΕ για τις νέες αντικειμενικές αξίες.