Λειτουργικό Σύστημα | Re: Ubuntu14.04-Διόρθωση ανάλυσης οθόνης – Αργή λειτουργία Η

Learner έγραψε:Ναι, έγινε εγκατάσταση του flash player μέσω του πακέτου ubuntu-restricted-extras, όπως και ένα σωρό άλλα restricted addons που δεν περιέχονται από προεπιλογή στο Ubuntu.
Για παρακολούθησε το τώρα να δούμε αν κολλάει ακόμη.

Μετά την εγκατάσταση του flash player ο υπολογιστής λειτουργεί για τρεις ημέρες χωρίς κολλήματα (δεν έχω εγκαταστήσει ακόμα αρκετές εφαρμογές που χρησιμοποιώ αλλά δεν νομίζω πως θα επηρεάσει τον υπολογιστή ως προς αυτό το πρόβλημα). Νομίζω πως αυτό το πρόβλημα επιλύθηκε.
ean έγραψε:..... κατά την εκκίνηση, πριν την είσοδο στην οθόνη με τον κωδικό, η οθόνη δείχνει κερματισμένη σε οριζόντιες κατεστραμμένες ταινίες.

Learner έγραψε:Για την Plymouth screen δεν έχω κάποια ιδέα. Βασικά δεν χρησιμοποιώ καθόλου, έχοντας βγάλει από το /etc/default/grub το "splash". Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με Plymouth (και μάλλον ούτε πρόκειται).
Ψάξε σχετικά με Plymouth (ή splash screen) και corrupted μήπως βρεις κάποια σχετικά προβλήματα.

Αφού η έκδοση ubuntu 14.04 δεν λειτούργησε τελικά σωστά (βλέπε προηγούμενες σελίδες), εγκατέστησα, μετά υπόδειξή σας, την έκδοση 12.04.1 που μέχρι στιγμής λειτουργεί πολύ καλά - η καλύτερη έκδοση που έχω εγκαταστήσει μέχρι σήμερα! Εκτός του προβλήματος που αναφέρω παραπάνω.
Λεπτομέρεια: Μετά την εξέλιξη του bios εμφανίζεται για 10 δευτερόλεπτα η μωβ οθόνη και για 3 δευτερόλεπτα η κατακερματισμένη οθόνη πριν την είσοδο στην οθόνη με τον κωδικό. Βλέπε φωτογραφία
http://imagebin.ubuntu-gr.org/1417345473.jpg" style="max-width: 300px; max-height: 200px;
Υπάρχει κάποιος πού να έχει ασχοληθεί με παρόμοια θέματα και να υποδείξει τη λύση;

Στατιστικά : Δημοσιεύτηκε από ean • την 47 λεπτά πριν • Απαντήσεις 126 • Προβολές 1624