Το στέκι γνωρίζοντας ότι πολλοί θα θέλατε να υιοθετήσετε στην πραγματικότητα εν…

Το στέκι γνωρίζοντας ότι πολλοί θα θέλατε να υιοθετήσετε στην πραγματικότητα ενα ζωάκι, αλλά ο χρόνος σας ή οι συνθήκες ζωής σας δεν το επιτρέπουν, σας ενημερώνει οτι μπορείτε να προχωρήσετε σε "Εικονική Αναδοχή". Ολα τα ζωακια μας έχουν ανάγκες που τρέχουν και εμείς έχουμε μοναδική ανάσα την δική σας βοήθεια. Μπορείτε λοιπον να ανατρέξετε στα αλμπουμ των φωτογραφιων μας και να μας ρωτησετε λεπτομερειες για την εικονικη αναδοχη ενός ζώου που σας ενδιαφέρει (γατάκι ή σκυλάκι). Θα σας ενημερώσουμε για τις αναγκες του, τα τρεχοντα του εξοδα και φυσικα εσεις θα επιλεξετε σε τι μπορείτε και θελετε να βοηθησετε (είτε εφάπαξ πχ. εμβολιασμός ή στείρωση είτε για μηνιαια σιτηση πχ.) αλλα και για πόσο χρονικό διαστημα.
Φυσικά θα κανονισουμε και ώρες που θα μπορείτε να το γνωρίσετε και να το επισκεφθείτε ή να σας επισκεφθεί αν το θελετε..Η εικονική αναδοχή βοηθάει το σωματειο μας να αναλαμβανει και περισσότερα αλλα και δυσκολοτερα περιστατικά. Η προσφορά σας στο ζωακι που θα επιλέξετε μπορεί να είναι σε είδος ή σε χρήματα (παντα με την αναλογη αποδειξη) και φυσικα θα αναφερεστε στο αλμπουμ τους ως "εικονικος γονιός".
Περιμένουμε τα μηνυματα σας ειναι τόσες φατσες που καποια θα σας κερδισει να την βοηθησετε.

Facebook .com/fzka.steki/photos/a.587511048031394.1073741828.587398434709322/799211396861357/?type=1&relevant_count=1" id="" title="" onclick="" style=""></a><br/>					</div><!-- .entry-content -->
		
		<footer class= This entry was posted in ΔΙΑΦΟΡΑ on by .