Την Τετάρτη 21 Μαρτίου τρώμε γαλλικά

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το γαλλικό υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων και ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος Σεφ Alain Ducasse, διοργανώνουν τη πρώτη μέρα της άνοιξης στις 21 Μαρτίου την εκδήλωση «Goût de France - Good France».Cesar Meze Bar ΡόδοςΟ στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ίδια μέρα τη γαλλική κουζίνα, τις παραδόσεις και τις αξίες της κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης παγκόσμιας γαστρονομικής βραδιάς.Chefi The Restaurant ΑθήναΣτις 21 Μαρτίου 2018, χιλιάδες Σεφ και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο θα σερβίρουν την ίδια μέρα στους πελάτες τους ένα δείπνο εμπνευσμένο από τη γαλλική κουζίνα. Μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας και απόλαυσης των γεύσεων της Γαλλίας.Pomo d’oro ΚέρκυραΤη πρώτη χρονιά της διοργάνωσης του Goût de France, το 2015 συμμετείχαν 1.000 εστιατόρια παγκοσμίως εκ των οποίων 15 στην Ελλάδα.By the Glass ΑθήναΟι συμμετοχές αυξάνονται συνεχώς:2016: 1.500 εστιατόρια παγκοσμίως και 21 εστιατόρια στην Ελλάδα2017: 2.000 εστιατόρια παγκοσμίως. Η Ελλάδα έρχεται τρίτη στο κόσμο σε συμμετοχές με 65 εστιατόριαScheria Restaurant Corfu Palace ΚέρκυραΦέτος ο αριθμός των εστιατορίων που συμμετέχουν σε όλο τον κόσμο αυξήθηκε σε 3.000 εστιατόρια. Η Ελλάδα βρίσκεται φέτος στη δεύτερη θέση παγκοσμίως με την συμμετοχή 83 εστιατορίων από όλη την χώρα σε 21 πόλεις.Taygetos balcony Hotel ΣπάρτηΔείτε τον κατάλογο με τα μενού των εστιατορίων εδώ.Terra Bistro ΠάτραΠερισσότερες πληροφορίες για τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην Ελλάδα:ambafrance.orgambafrance.grFranceenGreceΤο επίσημο site της διοργάνωσης όπου παρουσιάζονται τα 3.000 εστιατόρια που συμμετέχουν φέτος σε όλο τον κόσμο είναι το ακόλουθο: goodfrancΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR