Ο Σελίμ στο MasterChef αν και δεν τρώει χοιρινό, ανέλαβε να το διαχειριστεί

Οι διαγωνιζόμενοι στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef χωρίστηκαν στις δυο ομάδες, τη μπλε και την κόκκινη και πήγαν σε γνωστό κτήμα της Αττικής.Από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο έμαθαν οι παίκτες την αποστολή. Οι δυο ομάδες έπρεπε ετοιμάσουν ένα Menu με βασικό υλικό το χοιρινό.Μία από τις πρώτες συμβουλές που δίνονται στους μαθητευόμενους σεφ είναι να δοκιμάζουν τα πιάτα τους κατά την παρασκευή και φυσικά κατά την ολοκλήρωσή τους.Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να μαγειρέψει ένα πιάτο το οποίο δεν μπορεί να δοκιμάσει; Ειδικά όταν αυτό που μαγειρεύει θα περάσει από την κρίση τεσσάρων ειδικών.Σε μία τέτοια άβολη κατάσταση βρέθηκε ο Κούρδος και μουσουλμάνος στο θρήσκευμα Σελίμ της Κόκκινης ομάδας στο MasterChef όταν του δόθηκε η αρμοδιότητα του ψησίματος του χοιρινού. Ενός κρέατος που «απαγορεύεται» για συγκεκριμένους λόγους να καταναλώνεται από τους μουσουλμάνους.Ο Σελίμ όμως απέδειξε ότι ένας σεφ μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και χωρίς να μπορεί να δοκιμάσει το φαγητό που μαγειρεύει. Χωρίς να φέρει αντίρρηση ανέλαβε το έργο που του ανατέθηκε και έδειξε στον αρχηγό της ομάδας, που σχολίασε με αμηχανία την κίνησή του αυτή, ότι δεν έχει πρόβλημα.[embedded content]